Viikonloppu meni synttäreitä ja häitä viettäessä. Plussaa niissä tietysti taas tuli ja syötyä. Mutta tänään töissä ensin olin ottamassa muiden tilaamaa patonki mutta jossakin kuului kliks ja sanoin että en otakkaan :) Tänään aamupaino oli jotakin 93, ja jotakin...93,8 ?? Merkkasin kyllä kalenteriin.

Lenkillä tuli viikonloppuna käytyä jokapäivä, lauantaina jopa kahdesti. Jumi ja säästöliekki pelottaa mutta valtsu sano kyllä että saa liikkua. Eli häntä nyt sitten uskon :)

23 päivää vielä neljään vapaapäivään ja mukavaan viikonloppuun. Mulla oli lähtenyt nyt 9,2 kg ja tarkoitus olis että tuohon mennessä se neljäkiloa.Tosin viikonloppuna tuli vähän plussaa että tällä hetkellä kokonais miinus on jotakin 8,2. Mutta kun sais tuohon päivämäärään mennessä -12.2 niin olishan se juhlaa :) Katotaan miten typyn käy.

Hidastahan tämä mun painonpudotus on kumminki ollu kun nyt keskiviikkona tulee 6 viikkoa täyteen. Täytyy tsempata :) Tosin tänään sain sen taas tehtyä ja tänään on kolmas päivä täysin puhtaalla paastolla. Olen ajatellu että jos saisin syödä 2-3 siivua leikkelemakkaraa joka ilta niin se vois motivoida ja tietää että saa jotakin ottaa jos tuntuu... Eikä oo hiilareita :)