Eilen lounaalla maistelin Kasviskeittoa ja eipä se ollut sen puuron kanssa sen häävimpää. MUTTA illalla sitten otin minttusuklaa pirtelön ja se oli jo hyvää. Töistä tullessa olinkin jo aika maassa ja päästä otti aika lailla! Mutta kummasti piristi jo maultaa juotava pirtelö :). Täytyy sanoa että jännä juttu mutta eilen kotona oli todella pirteä koko illan ja unikaan ei meinannut tulla millään. Mietein itsekseni että onko hiilihydraatit sitten niin väsyttäviä :D

No tänään tosiaan puuro meni jo paremmin alas, ja söinkin lähes koko annoksen. Ja lounaaksi söin purjoperuna keittoa ja laitoin siihen hiukan mustaapippuria sekaan ja sehän oli jo hyvää :D! Söin vaan puolikkaan niin töistä kotiin mentäessä saan syödä vielä toisen puolen pussista ja illalla pirtelön.

Mitään oireita ei ole ainakaan vielä tullut, nälkää ei ole ollut, mielitekoja ei ole ollut eikä pääkään ole ollut kipeä. Olen ottanut itselleni iltoisin nautinnoksi saunomisen, ja ulkoilun - enkä enää istu sisällä syömässä herkkuja ja leipomassa :D Ehkä se tästä...motivaatiota kyllä vielä on!